Benvinguts al Restaurant El Fai

entorn2

El Restaurant el Fai, és una empresa familiar on gaudireu d’un ambient tranquil i agradable. La propietària, Matilde, té més de 30 anys d’experiència amb el sector de l’hoteleria i la restauració. Des de ben jove ha treballat a l’hotel dels seus pares i al 1993 va decidir juntament amb el seu marit, d’obrir les portes del Restaurant El Fai.

Al Restaurant El Fai trobareu un ampli i còmode menjador amb uns grans finestrals des d’on podreu gaudir d’una magnífica vista del poble de Taüll. També disposem d’un espai de bar amb televisió per tota aquella gent que vulgui prendre un refresc.

El restaurant us ofereix un menú del dia, un menú especial i servei de carta.
A més a més també oferim menús personalitzats per a grups amb reserva prèvia.

La nostra cuina és tradicional i casolana amb productes de la terra com les carns ecològiques, els bolets, etc.

Benvinguts!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Restaurant El Fai i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

sixteen − 1 =